*****
Ця війна мине.
Певен кожен з нас.
Прийде мирний час,
Край наш огорне
Так, немов маля
Ненька. Буде з ним,
Миром чарівним,
Наша вся земля.
Світлая ця мить
Буде вік тривать,
Всіх нас зігрівать,
Наче сонце. Жить
Будем в мирі ми
В рідному краю,
Мовби у раю,
Щасними людьми
Неповторну мить
Кожну, що минать
Буде, протікать
Річкою. Щемить
Серце, бо війна
Досі ще трива
Й серце розрива,
Та мине вона,
А настане мир
Гарний, чарівний,
Дивний, неземний,
Що в солодкий вир
Візьме нас усіх.
І не плач лунать,
Буде лиш звучать,
Наче пісня, сміх
Радісний украй,
Що й не передать.
Буде поживать
В мирі вік наш край.
Євген Ковальчук, 26. 01. 2023