Як мине війна,
Мир настане в нас
Так, немов весна.
І цей світлий час
Буде вік тривать
В нашому краю.
Будемо співать
Ми пісні в гаю
Радісні. Мир нас
Грітиме усіх
Всюди й повсякчас,
Наче сонце. Сміх
Буде на вустах.
Буде він лунать,
Ніби в небесах
Пісня птаха. Мать
Будем в серці мир.
Візьме він всіх нас
В свій солодкий вир.
Цей прекрасний час,
Чарівна ця мить
Буде вік тривать.
І усяку мить
Будем раювать
В рідному краю,
Що один у нас.
Будем, як в раю,
В ньому повсякчас
Жити, як піде́
Ця важка війна
Й світлий мир прийде́
Так, немов весна,
Не на певний час,
А вже назавжди,
Щоб щасливо в нас
Кожен жив завжди.
Євген Ковальчук, 25. 01. 2023