А скажи мені, Господи, яким було перше Слово
Де воно почалося і чим були писані літери
Якщо, Господи, Ти є Любов,
За основою
То чому тоді я зачала Тебе від Диявола
І що буде, Всевишній, коли я
задушу Тебе
Бо три дні після пологів жінка є неосудною
Бо три вічності після любові жінка не потрапляє до Пекла
Що буде, Господи, якщо я так і не дізнаюсь
Як воно
Коли Господь після любові прощає жінці всі гріхи її
І мені хто простить, якщо я, Боже,
уб'ю
Тебе
Коли місяць сяде на сході а сонце встане на заході
І чи встане без тебе вказівкою перста Антихриста
І куди мені йти як зламаються сурми у янголів
І якою постане в суді нерозвідана Істина
Якщо Ти є Любов - то я помираю останньою
Не чекай мене в Пеклі.
На заході
Тихо
Світає.