Андрій дав псу шматочок сала.
Борис свій до кінця зжував.
Вікуся книжку прочитала.
Геннадій ще й не починав.
Ґаву Дарина насварила.
Ельвіра з’їла шоколад.
Євгенко вимив руки з милом.
Жана заклала з татом сад.
Злата прибрала у кімнаті.
Икала Іра у цей час.
Йосип приніс букетик Каті.
Костик не вимкнув добре газ.
Лесь кран закрив, провітрив кухню.
Марія стерла з меблів пил.
Назар у плечі Олю бухнув.
Олег спитав: «Багато сил
У тебе? Йди город копати
Або подайся в косарі.
Дівчат не можна ображати!
Вони – майбутні матері!»
Параска вимила горнята.
Роман із лісу гриб приніс.
Софія корм дала щенятам.
Тимко вхопив Петра за ніс.
Уля його відсторонила.
Федько сказав: «Тиснути – зле!»
Христина кущик посадила –
Калиновий. Нехай росте.
Цецилія полила квіти.
Чеслав зі злом веде бої.
Шарлоту дуже люблять діти.
Вона читає вірші їм.
Щек - князь, Хорива брат він, Кия
Та Либеді. Вони усі
Колись заклали місто Київ
Над річкою, серед лісів.
Юрко у Києві змагався.
Ярема У Дніпрі купався.
Ось і скінчився алфавіт.
Хай йдуть знання ваші у цвіт.
- Назвіть імена тих осіб, яких можна похвалити за їхню працю чи поведінку.