Раз до Сквотера вранці приперлась коза,
В довгих рогах клубочився склад,
Наче дріт, наче кріт,
Як отруйна гюрза
З молочаєм прадавніх дріад.
Він гірчив, мовби пара
Між кам’яних брил,
Мовби вітер гуляв під шафе -
Це від Сквотера склад – гуркотіла гроза,
Важко спершись на Західний ПФЕ.
Піфій різних багато!
Чи треба це нам?
З барабаном, з сурмою, до справ
Знов прадавніх дріад
Відправляти в політ,
Наче коників щастя між трав?..
p/s
ПФЕ - Повний факторний експеримент
Сквотер
- безпритульний, людина, що проживає
у покинутому приміщенні або будинку, зазвичай, без згоди власника