Ти — як ніколи палаєш вогнем.
І водночас здіймаєшся великим цунамі.
Ти та королева, яка іде цілі ночі за днем.
І все шукає у житті аномалії.
Ти, ніби мій перший і останній дзвінок.
Загублений світ у нутрі Атлантиди.
Ти — жертва моїх багатомрійних думок.
Ти улюблений епізод із цікавої книги.
Ти — мій неповторний акорд.
Висока нота у цілому ансамблі.
Ти — мій абсолютний рекорд
Ти та сама, яку зустрічаєш в журналі
Ти — вічність і водночас момент,
Який пролітає зі швидкістю світла.
Ти навіки зайнятий мій абонент,
Але моя душа до тебе так звикла...