Розуміння того, що це більше не повториться
Серце знову вистукує свої удари
Ти говорив, життя більше не надломиться
Але його знов і знов покривають темні хмари
Десь за обрієм моєї душі
Ти все кажеш , зажди секунду
Зараз знову пройдуть дощі
Рука в руку і дні без рахунку
Чую серця стукіт і вірю
І чекати цю мить я готова
Не піддатися важко зневірі
Але впевнена й тут я все зможу
Зсумувалася я вже за блиском очей
Памʼятаю я всі розмови
Але темна завіса ночей
Наче не розуміє нашої мови