Поема
Святій Трійці
із Святою Богородицею
в Чистий четвер
в любові присвячується
Я живий докір вам,
ждунам і неждунам,
і чинам в вічності
і часовим чинам
це моє слово на вас
і торнадо —
і цунамі
це моє слово із Висот
це так як свято в будень
ви своїх президентів люди?
і різатиме Божий вас
осот —
вони іуди —
і ви іуди
й так буде всюди
і так за гранню з вами
буде
на дах над вами — лише чудом
і грім поезії
це з словом тільки чудом
а президенти в вас іуди
й ви — іуди
роботи над собою — непочатий край
влуплю — і чудо
і омию — й чудо
у слові рука Бога буде
то вже у слові
і торнадо
і цунамі
як влуплю то омию
й в храм — рушай
друзі — це коли друзі Бога
короста в вас?
вам вийде друг лишай
вам вийде дно
Друг — це як з Богом
всі в часі жнуть
що ж — ждати всеодно
влуплю — і чудо
і омию — й чудо
ждун — CША
влуплю — і чудо
і омию — й чудо
а ждун Китай?
лишай
влуплю — і чудо
і омию — й чудо
це так і знай!
І моє слово на вас
і торнадо —
і цунамі…
ви спершу
і не зрузумієте нічого
як це з вами
це свято понад будень
а це розширення
а це розширення сердець Христа
і догори
й — не тісно всюди
02.05.2024, Чистий четвер, після Літургії;
м. Київ —
третій вибір Богородиці,
другий Єрусалим