Іноді нема вже сил на щастя,
Іноді жахливо все навколо
Із життям бажання поквитатись
Та заради чого?..
Так набридло жити без надії
І ховати сльози вечорами
Замість світла бачаться лиш тіні
І щастя немає
Погано, коли хороші дівчата плачуть,
Сумують, зітхаючи на самоті,
Знаю я, не можна іноді інакше
Не плач, будь ласка, витри сльози свої!
Ну чому постійно так стається -
Комусь добре, а комусь погано?
Хочеться, щоб припинилось все це
Негайно
Світ цей непостійний та мінливий
Жити з кожним днем стає все важче,
Та я дуже тішуся, коли я
Твою посмішку бачу
Погано, коли хороші дівчата плачуть,
Сумують, зітхаючи на самоті,
Знаю я, не можна іноді інакше
Не плач, будь ласка, витри сльози свої!