Це ж скільки щастя разом прибулО!
А нам здавалось - ще весна далеко.
Мов диво повернулося в село,
На кожному стовпі - гніздо лелеки!
Тепер чекаймо діточок в жнива,
З лози плетуться люльки і колиски.
Весною Україна ожива,
Бо відчуває - перемога близько!
Ще будуть грози...відгримлять громи,
І вродять ниви золоте колосся.
Світ зрозуміє - що незламні ми!
Що свято в Україні - відбулося!
Спасибі вам, лелеченьки малі,
Що подолали цю важку дорогу.
Ви принесли до рідної землі,
Весну, надію, й віру в перемогу!
20.03.2024