Пресвятій Трійці
з Пренепорочною
Божою Матір’ю Марією
з любов’ю присвячується
Як лиця в Пломінь
руки — в крила
управляти…
це — в Царство
не тільки що це оголошувати
й прославляти! —
це — що відкрилось
життя тут!
і в серці точка —
й в цю мету
всеневідривно направлятись
направлятись
й ще інших в житіє
поволочеш ще тут…
Лише запізнюється
хай відродження в природі
і досить що є Бог! —
обійми із блаженства
й — годі.
Ми завжди у польоті
у відльоті…
а ті що з чотирьох кутів вітрів
це зустріч — потім!
Важливо —
щоб Вогонь
і я когось зігрів!..
26.02.2024,
Київ —
другий Єрусалим