oreol, 02.02.2024 - 18:29
Вони прийшли до влади завдяки руському, путінському проекту "Буратіно", чого ви чекали від них. Ви їх чимось налякали?
Їхні діти забезпечені як і вони на три життя вперід. Вони керують нами, а не ми ними. А колись було навпаки? Всі вибори наперед проплачені, всі посади продані . Чого ви чекали чи чекаєте?
Поки не змінити систему нічого не зміниться, колода лише тасується, надівають нові маски. Всі сімї цих кланів віками живуть в казці і нікого не пустять в своє коло. Правили тут і будуть правити напевно завжди. Ми можемо лише певно сумувати за родовим строєм, якого не застали. Про безкраї степи, безмежні ліси, величезні території на які не ступала нога людини. Поки вона туди не ступила - там і був Рай.