Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Great Shadow Koala Wild Grizli (GS K.W.G.): Строки вступу в ЄС, або як бути в шоколаді при любій владі. - ВІРШ
Строки вступу в ЄС, або як бути в шоколаді при любій владі.
Строки вступу в ЄС, або як бути в шоколаді при любій владі.
Якось "надто вумний" дядько -
розумом схотів "блеснути".
Та обурений зростанням -
на тарифи зазіхнути.
Обіцяли процвітання і Монако -
знову вкотре всіх надули...
Нам бідненьким, ой як важко -
щоки аж свої роздули...
До ЄС вступати хочуть -
ну "придурки" що й казати....
Строки навіть об'явили -
з ними хай підуть до сраки....
"Нафіга нам те ЄС?
нас ніхто там не чекає"...
Гніться й далі під піндосів -
бо рибалка ж "точно знає"....
Фахівець з усіх питань -
хоч манери істеричні...
За освітою юрист -
зате погляди "критичні"...
Плигав, верещав "експерт",
піна вже пішла із рота...
Ледь не випав із штанів-
всіх розубідить охота....
Не надавши жодних фактів -
він до біса всіх послав....
Щось ще крикнув на останок -
та й п'ятами накивав....
А мораль проста із цього -
коли в голові пусте...
То й брудний унітаз вдома-
запах від піндосів тхне....
Одному рибалці українофобу присвячується....