Догоріли бажання пожежі,
Залишився лиш попіл образ,
Нам кохання тепер не належить, —
Порожнеча затоплює нас...
^^^
Серце каменем гупає в груди, —
Вже байдуже до всього в житті,
Як могли ми з тобою забути
Ніжну мову палких почуттів?!
^^^
В наших поглядах віра вмирає,
Наші душі — уже на замку,
Ми ключі загубили від раю,
Пригубивши отруту гірку.
^^^
І надалі прогнози невтішні :
Не пове́рнеш минуле назад,
Та ми взавтра вже станем — "колишні",
Ніби привиди болісних втрат...