Відкрилась злощасна скринька Пандори,
Портал облудний з ненависті й злості,
Не бачить криваве лихо кордони,
Належне місце й жорстокій є помсті.
Тепер безупинне як стримати зло,
Смертельної люті збурений вихор?
Далеко в жорстокій війні все зайшло,
Чим думав же цар, загравшись фашизмом?