Скільки бажань і мрій під Новий рік
В дітей, у юних, й вірите ... у літніх.
Щоб дарував Господь свій оберіг
На мирні дні... й пробудження досвітні.
Щоб нам Отець небесний допоміг
Здолати зло, здобути Перемогу!
Щоб білий сніг на землю тихо ліг
Прикрасив мирну й у добрі дорогу.
Щоб допоміг Всевишній матерям,
Всім, хто вже має непоправні втрати.
Щоб покарав плешивого "царя",
Приговорив за злочини до страти.
А українцям в кожен-кожен дім
Хай рік Новий несе тепло і світло
Добро і щастя щоб осіло в нім
І по весні трояндами розквітло.
Я зичу всім, ввійшовши в Новий рік,
В нім ПЕРЕМОГУ стріти неодмінно...
Хай прийде МИР й залишиться навік.
Тримайся, моя люба Україно !!