Цей рік все інше. Зовсім все не так.
Весна квітує, а тепла немає.
В сталевих путах світ тримає страх,
І він на людство маски одягає.
Спіткнувся час. Обставин валуни
Свої внесли в життя нам корективи.
І те, що планували вчора ми,
Реалії сьогоднішні змінили.
Життя біжить, як вчора, як колись.
Та тільки ми сьогодні інші стали.
Та тільки світ довкола нас змінивсь:
Експеримент диявол робить з нами.
Смерть геній злий в пробірці породив,
І випустив гуляти поміж люди.
Вже тисячі в могили положив,
По всьому світу вірус жаху блуде.
А може, це усе нам не спроста?
А може, шанс себе в собі пізнати?
Згадать, що світ врятує доброта,
Про людяність усім нам нагадати?!
Про те, що щастя у простих речах.
Не в золоті і дорогих машинах.
І не в шикарних брендових вбраннях,
Не в діамантах, сріблі, і перлинах.
Воно в підтримці, щирих почуттях,
В можливості ділитися з нужденним.
Теплі й довірі в ближнього очах,
В умінні радість бачити в буденнім.
А може, це усе не просто так?!
Щоб розбудити у кулак зібрати?!
Щоб всім гуртом приборкати цей страх!
Щоб не юрбою, а народом стати!