Дозволь сніжинкою в долоні впасти.
Засмагою до щік твоїх припасти.
І вітерцем – волосся ворушити.
І тінню – за тобою вслід ходити.
Сорочкою – щоб тіло обійняти.
І олівцем, щоб зміг в руках тримати.
Веселкою - якою б милувався.
І небом – щоб на мене задивлявся.
І місяцем, щоб шлях твій освітити.
Дозволь з тобою просто поруч жити!