***
Буває й сильний, а не тільки кволі,
зламається в невідворотних жорнах долі.
***
Не зміниш долю люттю і злобою,
якщо вона й знущалась над тобою.
***
Бездумно ліпиш іншому тавро –
до тебе швидко вернеться воно.
***
Зачепиш ненароком друга гідність –
побачиш, на яку він здатний підлість.
***
Ні сан високий, ні великі гроші
не куплять репутацію хорошу.
***
Чим вищої вершини досягаєш ти,
тим болячіше буде з неї падати.
***
Лиш та душа вдягне світліші шати,
що вміє людям помилки прощати.
***
Тим, хто отримав дар – кохати,
підвищено тариф розплати.
5.02.2018 р.
Погодьтеся, Таню, що ми це, здебільшого, робим не навмисне, а не подумавши, не зрозумівши, погарячкувавши, а інколи навіть не припускаючи думки, що когось образили.