Не буду казати, що добре й погане для мене,
Не буду казати, що має недолік чи силу,
Не буду казати про світло чи навіть про темінь -
Несила.
Не буду казати, чи щось мені змінить раптовість,
Хоча вірогідність такого буває велика.
Не буду казати про сумніви тихі, без слова
Й без лика.
Не буду казати про вік, адже це - лише цифра.
Не буду казати про наше - на потім лишив нам.
Я лиш промовчу... Засвітився чийсь напис на титрах -
Вкраїна.
19.08.16
Ой,пробач... Ну звичайно - громадянської лірики...Ейдж,я після фесту хвора з температурою,не дивуйся.
А ми вже на ВИ?У тебе сім п"ятниць на тиждень...
А вірш чудовий.
Ой,пробач... Ну звичайно - громадянської лірики...Ейдж,я після фесту хвора з температурою,не дивуйся.
А ми вже на ВИ?У тебе сім п"ятниць на тиждень...
А вірш чудовий.
О, гарно! В мене сьогодні щось там наримовувалося до тої річниці, та потім зрозуміла, що вірша не вийде, бо "Несила". Вже сказаного забагато. А в тебе вірш саме про те, що говорити - то вже зайве. Добре!! Так тримати!