Хворобливо плямисті листки каштану,
Мокрі стіни сусідніх багатоповерхівок.
Якому, в біса, божевільному шарлатану
Захотілось таких депресивних кінцівок?
Навіщо писати про жорстоку реальність,
Робити наступні події страшніше.
Ти краще притримай свою безжальність,
Бо ж насправді казка стається частіше.