Щаслива я людина, бо маю чоловіка й двох дітей,
краса моя розквітла , стала мов перлина,
заміжня жінка, ще немає навіть тридцяти.
Два ще маленьких ,водночас дорослих сина,
вони вітрило моє, свіжий подих ранньої весни.
Щаслива я людина , бо маю власний дім,
який зігрітий затишком й любов’ю
де є нащадкам, внукам підрости
в якому молодість і старість хочу провести
куди завжди я буду повертатись,
мій дім фортеця, це мій замок від біди.
Щаслива, бо живі батьки, хоч сивиною
коси заблистіли, але вони такі ще молоді, душа не тіло,
красу душі ми в змозі зберегти.
Багато хто вважає щастя в грошах й шатах,
у віллах , яхтах і в наявності слуги,
а я вважаю щастя в тому: здорові діти, чоловік , живі батьки.