"Ой що то за шум учинився...":
продавали комара, бо сказився.
Чи не хочеш руху люфт?
Не псується!
На ходу металобрухт...
Продається.
Проти лома ржавий лом
"Продається".
Сто котів з одним мішком,
що не б'ється.
Продаються вітряки
Дон Кіхота,
екзотичні буряки
із болота.
Що ж я осторонь стою,
що ж не у́чусь?
Хай і я щось продаю,
а не мучусь.
Допоможе інтернет.
Озоветься.
Маю в шафі я скелет -
продається.