Я - частинка чогось великого,
Я - частинка чогось сумного і тихого.
Ти - частинка чогось невмирущого
І, від того, ще більше значущого.
Ти - то море, гучний океан,
Ти - це правда, чийсь самообман.
Я - це суша, злегка потріскана,
Казка, чи мрія нездійснена.
Ти - частина моя значущая,
Спогадів димних суть невмирущая.
Я - частинка тебе великого,
З дня у день сумного і тихого...