Сильно?
Розкажи це
Своїм птахам,
Яких тримаєш
У, наче, золотій клітці.
А насправді…
Перетворив на гідні цвяхи.
У своєму. Насиченому. Віці.
Хтось каже. Хтось зробив.
Просто. Важко. Важливо.
Чи не дуже.
Надовго?
Чи як завжди? Мінливо.
Шляхи, біля яких нездужав,
Очі на все не відкриють.
Агонія слабких?
Поступово, і це лякає.
А насправді…
Це. «Лише». Клітка.
Твоїх. Страхів.
Всі. Достеменно. Вже знають,
Що то смерть.
Для твоїх
Крилатих птахів…