Світ чудесний. В моменти
[Щастя> Спокою,
Турботи,
Квітів,
Тепла,
Кохання…
Всього спільного. Але, коли якість,
Абстрагованого в матеріальне,
Безкінечного тиску
Розчиняє такі елементи,
То. Світ. Навколо. «Геніальний».
Без:
Фальші [Правди>,
Інтриги [Прямоти>,
Масок [Щирості>,
Ілюзії [Реальності>.
Писку…