«На мінімум. У будь-який сценарій.»
Але вкладаєшся у стислість арій
Повністю. Як, майже, «випадково».
В думках «пласких» рихтуєш слово,
Щоб зрозуміло, інколи, подати глядачу
Для їх фантазій. Тобто – читачу.
Уяви не жалкуєш на папері.
Бува, і світлі паралельні двері
Впускають вже такенну маячну,
Що треба друкувати з грифом: «Уточню!»
Останнім часом, творчості, експеримент
Ламає й трощить логіку ущент!
Чужу і власну. Та минеться…МОЖЕ!
Якщо у дійсність не повірить кожен,
А тільки стисло розфарбовує слова,
Де потім забирай – голоднії жнива…
Бо все «на мінімум». У будь-який сценарій.
Але горить помітно стислість арій…