Заквітчана... Лише болюча та краса...
Нескорена... хоч і стоїш ти майже на колінах...
Через сусідів "добрих" щастячка нема...
Наша кохана і велична Україна!
Тебе підіймуть небайдужі люди...
Що на толОці вимітатимуть "сміття"...
В домівці чистій залунає пісня всюди...
Гуртом підемо до щасливого життя!