Ну ось – настала ця зима,
та лиш прийшла вона формально
Чому сніжка того біленького нема,
хоча б якогось шару,мінімально?
Яка ж тоді зима – уявна?
То на холеру тії мандаринки?
Фактично осінь на дворі наявна,
лише жувати можна тільки грінки!
Мабу̀ть у Канцелярії технічная помилка:
забули вчасно прочитати звернення громадське
А хто тоді урегулює цю заминку,
яке створіння файне й чудернацьке?
Ну,делегуєм Дід Мороза дружньо:
«Коротше,Дід веселий,там рішай!
Внеси до Апарату думку слушну,
щоби не був тобі «Кирдик-Бабай»!
Ми сподіваємось – всьо буде чьотко,
дивись ти там не «напартач»!
Приїдеш звідти – скинь будь-ласка «фотку»,
а ми спечем тобі калач!
--------------------------------------------------------
Ну ось – врятуєм разом свято,
і настрій файний враз настане
Зустрінем Новий Рік ми радо,
ніяке те «безсніжжя» не дістане!