(На кафедрі хоча й викладачів багато,
але як Бровіна — ще треба пошукати!)
На кафедрі (англійської що мови),
Викладачі нам ставлять ці умови:
«Що всі вам теми треба здати,
Щоби проблем дурних не нахапати!»
Тому студент зціпивши свої зуби
Англійську, як свою рідну любить
За два він роки буде її знать,
Щоб іспити, вступні, відмінно здать!
Для всіх студентів викладачі є різні,
Веселі чи сумні, а може й грізні!
Але один є дуже особливий,
Про нього поговоримо, читач мій милий!
Вона весела, може й інколи сумна,
Але наснаги й мудрості завжди повна̀!
І прізвище у неї дуже файне,
Вона є Бровіна — запам’ятай негайно!
Вона в цій справі нелегкій допомагає,
Вже розуміє нас і добре знає
За всю цю працю непосильну,
Від всіх студентів їй повага неухильна!