«Маніфест проблем»
Сльози,соплі… Ех, панове,
За̀вжди Вам не догодиш!
А почуєш раз відмову,
В лайку сильно і «влетиш»…
--------------------------------------------
А послухать? «Ніц не мове?»
Знов бажання?Може час?
Настрою нема, та й знову,
Не помітив, мабуть, нас ?!
Що ж ти злий, немов «холєра»?
Заспокойся й не хвилюйсь!
І не корч з себе «мегеру»,
Не кричи та не бунтуйсь!
От ти бачиш, що за горе,
Все йому не до смаку!
Це ж тобі не капля в морі,
І хробак не на гаку!
Тож вирішуй нас найближче,
Щоб тобі не трапив грець
Досить брати «планку» вище,
До сузір’я – «От звіздець!»
Хоч за тебе знаєм краще,
Що без нас погано теж
Тільки ти не будь ледащо,
Мінімальний та без меж!
-----------------------------------------
І вирішувать проблеми,
Я пішов,і раджу Вам:
Не розводьте більш дилеми,
Назбираєте ще «хлам»!