Куди летить мій клятий розум?
Кому я вже його віддав?
Від слів вже вибухає мозок,
Мій спокій вже давно – кудись пропав
Куди я йду? Дурне питання…
Чого я хочу? Теж дилема…
І вічно набридає це зітхання:
«Для себе я незвичная проблема»
І все ж це якось вічно,
Для мене – це питання дискусійне
Між мною й розумом – логічно,
Та й інколи – занадто емоційне…
-----------------------------------------
І знову став той час,
Що знов нічого путнього
Ти не зробив для нас,
Та й настрою… нагнавши смутнього…