Колись Петлюри і Бандери,
Були сумні і невеселі
Вони не спали і не їли,
За Україну сльози лили.
За ту убогую землю, яку шаную і люблю-
Боролись до останніх сил,
І люд здіймали відусіль.
На боротьбу!! Повстаньте люди,
Не спіть, бо лихо нам всім буде.
Кричали!
Й йшов простий народ,
Що зазнав голоду й біднот.
З якого висмоктали кров, Н
ужденсво і знущань любов.
Боровся силою і словом,
І голоси йшли по дібровам.
Тих переможців голос линув,
З яких багато хто загинув
В палкій війні за незалежність,
Програти - це необережність!!
Багато полетіло душ,
Хто силою боровсь чимдуж.
За Україну, волю милу,
За рідне слово, його силу..............
Боролись! ............
Кістьми полягли!
Щоб зараз ми отак жили!
Тому, хай думка у всіх лине: "Що я зробив для України"!!!!!!!!!!??