Я у долі, спитати хотів,
Де ти є, чи покажеш мій шлях.
В небо з птахом я полечу,
Вільним вітром, літати я став.
-
Я у серці, співаю пісні,
Мимоволі - радіє душа.
Шелест трав нагадали мені,
Про кохання у юних літах.
-
Височінь, ти поклич до мети,
Просвіти, появися в думках!
Я в словах, відшукаю вірші,
Ті рядки, що вгамовують страх!
-
Ти скажи, де це моє життя.
Сном приспати - згубитись боюсь!
Смутком теплим, проходить весна,
Вся дорога прольється дощем.
-
Де ти доля? Відкрийся мені!
Дай знайти, відповідні слова.
В небо з птахом я б полетів,
З вітром в полі я б покружляв ...
17/04/24
P.S. цей вірш є продовженням вірша Десь у долі згубив я
–––––––––––––––
картинка з інтернету
–––––––––––––––