***
Є лише мить --
Між вчорашнім
Та завтрашнім..,
Є лише мить,
Що сьогодні зудить..,
Що я боюсь
І що буду втрачати
Я --
То лише мить,
Яка мене болить..,
То лише дійсність
Тепер
І не зірве вона
Мого побачення
З тою, яка
В моїм серці
Лежить...
--------
Десь, там, далеко
Зірки з неба падають --
Ніби планети,
Як наше життя..,
Бо для вчорашнього
Нашими втратами --
Ми лише мить,
Що бажанням жила...
--------
Ніби пісок --
Переливами спогадів,
В тому дитячому,
Як забуття
І не пройде, із вчорашнього
В завтрашнім,
Тої миттєвості
Спраглість буття...
--------
Хто я такий
І до чого би прагнув
Я..,
Як, в забутті --
Я помилками
Жив,
Бо не у цім
Ми шукаєм достатнього,
Що, у величному --
Вічний приплив...
--------
Ще би хоть раз
Подивитися в очі
Ці,
Які Господь
Дарував полюбить..,
Що я згадаю
В безмовності космосу,
Як відійду
У навічності мить..?
--------
Є лише мить --
Між вчорашнім
Та завтрашнім..,
Є лише мить,
Що сьогодні зудить..,
Що я боюсь
І що буду втрачати
Я --
То лише мить,
Яка мене болить..,
То лише дійсність
Тепер
І не зірве вона
Мого побачення
З тою, яка
В моїм серці
Лежить...
-------------------------------------------
09.04.2005-03.10.2023;
Paris ( M° 14 / A)
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
=======================
Щось схоже на слова пісні з кінофільму "Земля Санникова" (Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь..) - муз. Зацепіна, слова Олега Анофрієва. А своє життя кожен будує сам!
MAX-SABAREN відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ото... вже давно хотів перекласти та все не виходило...