***
«Насправді -- понову...»
***
Світ жорстокий..,
Світ шукає того,
Хто буде платити
За його розкіш
Та бажання..,
Світ заманює
Простаків
У свої сіті наживи
Та використання,
Бо
Світ з того живе
У тому соку,
Яким бродить,
Як вином отрути..,
Щоби затягнути
В сіті п'яного дурману,
Як наркотик мимовільної
Насолоди,
Коли
Все ним працює --
На нього
Та його слуг погибелі,
Що є лише тінь
Смерті
Від спротиву життю,
Муками
І..,
Колись появляється
Той, який розбиває
Чан отрути та облуди,
Щоби понову Світ,
З єдиної краплі --
Воскресав пам'яттю
Спомину та інертності,
Як згуба Душі --
У тілі людському
Тьми,
Де, лише, тоді
Проявляється розуміння
Світла,
Як рятунку від того,
Що є Смерть забуття,..
Що є ниточка сходів,
Якими проростає,
Насправді --
Понову,
У часі Воскресіння --
Людська Душа...
-------------------------------------------
09.04.2017-25.05.2023;
Paris ( M° 12 / A-a)
=======================
(!!!)
Автор публікації :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
======================================