маємо
обов'язком
стукачів
куйла
осатанілого
вигнати !..
споконвіку -
"ь" -
кровожерна
империя
й
підступна
аномалія...
темінь
розійшлася
і
адаптувалася,
розпинаючи...
храмам -
автентичне
тлумачення !!!
Геть з України прихвоснів-агентів біснуватого кремля у темних рясах !
Геть з України прихильників демонічної імперії зла, котра хоче знищити нас !
Геть з України українофобів - московитів - носіїв злого духа й варварської сатанинської вакханалії !
Храмам - автентичне тлумачення християнського віросповідання без вищезгаданої аномалії, котра брутально паплюжить святі божі істини, моральні цінності !