Хто вони? Ті люди,
що прийшли із юрби
І стали нас захищати.
Адже не всі вони солдати!
Хтось з них водій,
У нього в житті, було стільки мрій,
А хтось пілот
Він підіймав у небо народ.
Хтось був інженером,
І навіть суфлером
Хтось був кандидатом наук,
Та чудово тримав в руках лук.
А хтось був програміст,
І на половину піаніст,
Комусь подобалось співати,
А комусь просто римувати.
Хтось вчив дітей,
І знав багато людей,
Хтось був волонтером,
А бажав стати мером,
А були лікарі
Вони любили парі,
А хтось був ветеринаром,
Та, життя пройшло не даром.
Вони всі різні. Не схожі ніяк!
Та їх єднає один маяк,
Одна жага і одна біль
Тому вони влучають в ціль...