А зимові феєчки
Зготували тістечко,
Щоб робити печиво
У морозяній печі.
Хмарами захована,
Холодом гартована
У кухоньці небесній
Магічна піч стоїть.
Діточки питаються:
"А коли вже печиво
Із білого тістечка
На землю полетить?"
Скоро, скоро, милії!
Скоро, скоро, любії!
Ось тільки холоду
Зима у піч додасть.
І чарівне печиво,
Біле та фігуристе,
Вам зимові феєчки
Подадуть на стіл.
Тільки оте печиво
Їсти вам не можна.
Ви складіть із нього
Тортик сніговику.