На жаль,на жаль не має в москаля,
Ні совісті,ні волі,ні пізнання.
З покон - віків від них горить земля,
Бо де орда ця поганська - страждання .
Кругом по світу терням проросли,
Куди не глянь московиця смердюча,
Такі були і є ,як ті осли,
Хто їх пригрів,того і захомячать.
А люд ще деякий вкраїнський спить,
Бо їм війна ще здалеку гуркоче.
Напевно поки в дім не загримить,
Кацапський лик змінити,не захочуть.
Чому так гірко?В полинах земля?
Чому так близько вже Твоя Голгофа
Вкраїно,бо не хочуть москаля
Забути ті, хто в темряві по вуха.
Але який б не був той Хрест важкий,
Ми не утнемо, будем з честю нести.
І вірю,що повстанеш з темноти,
Моя Вкраїно, й заново воскре́сниш.
І небеса цнотливо-голубі,
Покриють, Україно,твої рани,
Засяє сонце Миру на землі,
І правда наша заколо́ситься ланами!
16.04.22