Коли по справжньому кохаєш,
То жодну мить не забуваєш.
Ні зустрічі у парку,
Ані обійми й поцілунки до світанку.
І зігрівають душу миті,
Троянди подихом твоїм зігріті.
Що подарив тоді...на старім місці,
Уже давно!У молодому віці.
На зустрічі до тебе бігла як дитя,
І жаждала завжди твого тепла.
Тоді було усе спонтанно,
А зараз все обдуманно й банально.
Я пам'ятаю місяць лютий,
Коли залишились удвох, а ти був скутий.
Я щось про себе все бовтала,
А ти мовчав...А я не замовкала!
Ти міг мовчати,та не дарма,
На пам'ять брав мабуть сповна.
Я пам'ятаю все!А, ти ,чи не забув?
Я думала ти мій!Але...мабуть...ти ним не був!
Та мабуть ні..ти був серйозний,
І добрий,ніжний,амбіціозний.
Ніколи клятви не давав,
Від мене теж не вимагав.
А я кохала палко вірно,
На інших наплювать було - всерівно.
Для мене всесвіт був-це Ти!!!
Та жаль... не рівносильні Ми!!!
Але приємно все згадати,
Шкода не можна це сховати,
Як клаптик сірого паперу,
Не можу...маю отаку манеру.
Я хочу все забути,знищить,загубити,
Не хочу більше я Любити!!!
Але від цього не втекти,
Які по справжньому кохали-не змогли!
Болить водночас й серце гріє,
А може він про мене мріє?
Вже пів життя запитую себе,
Чи хоть чучуть кохає він мене?
А відповідей я не чую,
Бо не питаю!Не ризикую!
Мабуть боюсь розчарувань,
Боюсь живих тих слів звучань.
А як же ж далі жити?
Подавлювать себе і тишком нити?
Прокручувати ролик молодості?
Нічого не казати?Триматись в Гордості?
Не знаю...розривають думки дах,
Я хочу стати іноді як птах!!!
І полетіти відірватись від землі,
Забути все,забути всіх.
Я хочу бути вільною!Ти чуєш?
А ..ти..мовчиш!Не дихаєш,не дуєш!
Не йдеш на право,ані вліво,
Прямуєш мимо сміло!
Не можу я тебе розкрити,прочитати,
О,Боже!Скільки хочу я сказати!
Скільки хочу розказати,
Бити в груди,шматувати.
Ох скільки злості назбиралось,
Ох,ця Любов!Навіщо взялась?
Заради милих спогадів отих,
Який з них сенс?Який мотив?
Без них вірша б не написала,
Якби так сильно не Кохала!
Коли по справжньому кохаєш,
То жодну мить не забуваєш!
ID:
944623
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 10.04.2022 19:25:12
© дата внесення змiн: 10.04.2022 19:25:12
автор: Meryenn
Вкажіть причину вашої скарги
|