Вже третій поспіль тиждень іде на нас війна
Від путлерівців хижих, руйнуючих життя,
Безжалісно й байдуже стріляють у людей,
Безвинних, тихих й мирних, похилих і дітей.
Зруйноване життя і знов ідуть бої,
Немає каяття у ворожої орди,
І сунуть звідусіль і техніку женуть.
Невже у світі всім того не доберуть?!
Як можна допустить знівечення життя?!
Як можна так гнобить?! Немає вороття.
Не бачить цілий світ, що робить путлер-кат?!
Своєю він жагою кров проливає, гад …
Я проклинаю день, коли родився той,
Хто навіть свою тінь боїться за спиной,
Хто на чужих життях зробив в країні крах
І всім своїм кричить, що це їх «мирний» шлях.
Та благо є в нас наші герої ЗСУ!
Захисники відважні, військові на посту!
Вони тримають варту, оберігають нас!
Вони дають їм відсіч, збиваючи весь час!
Вони вселяють віру! Їм Бог допомагає,
І в кожні наші двері світанок завітає.
Хоробрі наші хлопці їх знищать на завжди!
І мир буде і спокій на рідній нашій землі!