Я сумую за тими часами,
Коли була маленькою для мами.
Коли із рання в дві щоки,
Бабусині "топтала" пироги.
Коли раділа сонцю і дощу,
Разом із сестрою бавилися досхочу.
Коли на великах влаштовували ралі,
По вже давно відомій магістралі.
Я сумую за тими часами,
Коли чаруюче спостерігала за зірками.
Коли батьки гукали, що вже час...
Та то даремне, то ж бо не до нас)))
Я сумую за тими роками,
Що не прилинуть жодними вітрами.
Навіки в пам'яті залишаться моїй,
Як безліч здійснених дитячих мрій.