Заплющ очі на мить і відчуй, як кричить
Моє серце, коли стоїш поруч.
Твоїх подихів спів, губ гарячих мотив
Простір мій полонили власноруч.
Ніжні струни душі склали кращі вірші
І тобі всі в листі надіслали,
Сліз прозорий кришталь і рожева вуаль Снів, сценарій яких не згадала.
Твоє русяве волосся – пшениці колосся,
Ти змістив всі мої ідеали.
Твої бурштинові очі, мов зоряні ночі,
Я гарніших за тебе не знала.
Перший промінь світання,
Відверті зізнання,
Ми з тобою їх щиро жадали.
Легкий помах вій, в душі буревій,
Наші серця не збрехали.