кілька затертих рим -
клей для метафор фальші_
двох паралельних стин,
рівні порожні чаші_
>
пазли з калюж та хмар,
чорного птаства паства,
сонця бліде лукавство,
матриця – календар_
>
замість емоцій – лік
тихий / сухий / зворотній_
фосфорний блиск повік,
грає двійник в самотність_
>
знає про що мовчить
вишкір з вікна ікони_
іній на голих скронях,
впіймана врешті мить_
>
кілька обридлих рим
вгрузли в смолу ілюзій_
вузол з клітин кори -
жертва байдужій музі_