догорає останній міст_
зазіхає на сповідь темінь_
мармур шкіри під чорний ремінь,
фотоспалах що тло розїсть_
>
пересушене джерело_
криком знищена таємниця_
ці актори_ ляльки на спицях_
ріг у манні / в крові крило_
>
безпрчинність безпечних поз
непритомностям притаманних_
спроби відступу безталанні,
що не погляд, то ниць чи повз_
>
що не спогад то з жару в лід_
що не слово - струна тривоги_
прораховано кожен хід
від навернення до знемоги_
>
догорає останній міст_
попіл раю вкриває межі_
підозрілі та обережні
йдуть на відчаю компроміс_