Безмежно вдячна, Боженько, тобі
За той момент, коли подарував мені ти крила,
Коли відчула вперше я життя в собі,
Коли напнулися долі вітрила.
Благословенним будь же той момент,
Коли тебе, моя красуне, народила.
Спасибі, Боженько, тобі за комплімент,
Любов і ласку, в якій я квіточку зростила;
За пишний сад в житті моїм,
Безцінний скарб, продовження мене.
Життя моє, я в погляді твоїм.
Моя надія і опора, океан без меж,
В якому ніжності й тепла доволі.
Моя лебідко, зведу для тебе безліч "веж",
Що захищатимуть тебе на суходолі.
І неважливо, скільки літ мине,
В моїй руці завжди твоя долоня.
І не біда, що посивіють мої скроні - головне,
Щоб була поруч ти, моя доросла, і ще така маленька доня.