Багато чого треба вміти,
Багато варто чого знати,
Та перш за все потрібно люди,
Навчитись іншим пробачати.
В образі гнів панує
І біль несе вона сповна,
Злість людиною керує,
Душа у неї є сумна.
Та як забути важкі рани,
Як залатати на них шрами,
Як все минуле відпустити
І наново, щасливо жити?
А як зустрінете людину,
Яка вам біль причинила,
Котра встромила ніж у спину
І не жаліла, що вчинила.
Тоді згадайте про Ісуса,
Відчуйте ви Його слова:
«Прощайте і буде вам прощено»,
Єдиний шлях це, іншого нема.
Ми гості на землі
І з часом нас не стане,
Пройдуть змарновані роки,
Тоді кінець настане.
Образи треба всі забути,
Образи треба гнати,
Щасливі люди у Христа,
Хто вміє пробачати.
Життя і так всіх покарає,
Хто не жаліє, той не має,
Не має прощення у Бога,
В таких людей своя дорога.
Усе в житті вернеться,
Нічого марно не пройшло,
Все неодмінно повернеться,
Відчує кривдник своє зло.
Суть життя проста,
Ускладнювати не треба,
Живіть законами Христа,
Щоб опинитись там де треба.
Посилання на відео вірша: https://www.youtube.com/watch?v=MEjCXXESGnE