взаємозаперечне, несумісне-
красуня і потвора - два в однім
прекрасне, гармонійне, наче пісня
смоли шипіння у палкім вогні...
гаряча, мовби лава у вулкані
із серцем незворушно-крижаним
твереза розумом і вічно п‘яна
вином любові, символ - хвіст і німб
о, як вона в обійми щиро горне
щоби отрута в душу увійшла
як сяють світлом очі її чорні
яким добром манить обитель зла
взаємозаперечне, несумісне
підносить ввись, та розбиває вщерть
така кохана, люба й ненависна
вона, єдина... як життя... як смерть...
Прочитав... все так як і буває. І хочу ще сказати: т.зв. особисте щастя - це лотерея. Як кому пощастить. Вичерпна у Вас характеристика вийшла. Молодца!!!
Ulcus відповів на коментар dovgiy, 09.04.2019 - 17:43
Таких називають роковими жінками і до них тягне чоловіків з усіма витікаючими наслідками, коли таки упіймався в таку солодку пастку) Чи може то надуманий міф для чоловічого самовиправдання... Мабуть це питання досвіду)