Вже зустріли жінки своє святонько,
Нехай все і завжди буде ладненько,
Для усіх жіночок і для матінок,
І для зрілих, й старих, й для дівчаточок...
Усі зрілі й старі натрудилися,
За своє все життя наробилися,
Вихідні їм було тільки снилися,
Бо у них в вихідні все робилося:
І пеклося було і варилося...
То отож всі жінки знов трудилися...
Та вони і про це не журилися,
Турбувалися всі і молилися,
Щоб усе в їх сім"ї залюбилося...
І ось знову прийшло до них святечко,
На увагу й любов багатесеньке...
І весна їм красна засвітилася,
І для них вона знов заіскрилася,
І увага, й любов обновилася,
І для них для усіх все робилося...
Хай тепло їм несе весна красная,
Кожна з них хай стає дуже гарная,
Щоб їм все у цей день усміхалося,
Те виконувалось, що бажалося,
І теплом, і добром наповнялося,
Щоб із коханими спілкувалися,
Їх красою завжди любувалися...
Будьте ж ви жіночки прехорошії,
Для своїх половин приголомшливі,
І увагою їх переповнені...
І слова хай звучать вам призначені,
І лунають пісні вам присвячені,
Квіти всі весняні вам даровані,
І дарунки усім приготовлені,
Поцілунки палкі полюбовнії,
І емоції всі позитивнії,
По можливості всі помірковані,
І надією всі упаковані,
Вірою й Любов"ю позолочені...
БУДЬТЕ ВСІ ВЕСЕЛІ, БУДЬТЕ ВСІ КРАСИВІ,
І НАЙГОЛОВНІШЕ БУДЬТЕ ВСІ ЩАСЛИВІ!!!